VERHUUR

Een modern uitgerust machinepark, vakkundige bediening en hoge service zijn de kernwaarden van GH-Verhuur. GWW-aannemingsbedrijven, drainagebedrijven, bouwbedrijven, waterschap Scheldestromen; ze behoren al vele jaren tot de trouwe klantenkring van GH-Verhuur. Naast de flexibele voordelen, is het huren van materieel met bediening ook dikwijls een economisch verantwoorde keuze.

Een divers machinepark, met een nóg grotere diversiteit aan hulp-& aanbouwstukken, stelt GH-Verhuur in staat om voor ieder werk het juiste materieel in te zetten.

Dankzij de inzet van ervaren machinisten en chauffeurs, goed onderhouden en modern materieel, heeft GH-Verhuur al vele jaren een onderscheiden positie in de regio. Naast de verhuur van materieel inclusief bedienend personeel heeft GH-Verhuur de beschikking over een ruim aanbod aan ‘los materieel’. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: stampers, trilplaten, trilwalsen, lasers, rijplaten etc.

 

Al ons gecertificeerd materieel wordt geïnspecteerd en onderhouden door onze eigen werkplaats. Een serviceauto staat klaar voor eventuele calamiteiten onderweg.

Tot slot garandeert eigen dieplader vervoer onze opdrachtgevers een uitstekende serviceverlening. Ook bij storingen of calamiteiten kan GH-Verhuur hierdoor snel ter plaatse het juiste materieel afleveren.