ZVTM is gespecialiseerd in infra-gerelateerde transport werkzaamheden. Het transport wat wij uitvoeren kunnen we opsplitsen in een aantal disciplines.

1. Transport van (infra)materieel
Het transport van materieel is een wezenlijk deel van de transportwerkzaamheden die wij uitvoeren. Dit voeren wij uit met de volgende transportmiddelen:

  • Semidieplader met 8×4 of 8×6 vrachtwagen. Deze transportcombinatie wordt vaak gecombineerd ingezet. De 8×4 of 8×6 vrachtwagen met kraan en containersysteem knijperauto kan op de projecten diverse werkzaamheden uitvoeren maar ook materieel meenemen of verplaatsen naar of op het project. De dieplader kan machines tot een bedrijfsgewicht van 28 ton transporteren.
  • Bakwagen met aanhanger. Wij beschikken over meerdere bakwagens waarmee materieel zoals minikranen, midikranen, midishovels etc. mee getransporteerd kunnen worden.

2. Transport van rijplaten & schotten

  • 8×4 of 8×6 vrachtwagen met kraan, eventueel in combinatie met aanhanger. Met deze combinatie kunnen wij de gevraagde rijplaten en/of schotten halen, brengen en uitleggen of opnemen op uw project.

3. Transport van grond, zand en infra gerelateerde materialen

  • 8×8 terrein vrachtwagen.
  • 8×6 met haakarm containersysteem.
  • 8×4 met zijkipper en laadkraan.

Overslag
Naast transport, is ZVTM in staat om voor opdrachtgevers de overslag van bulkgoederen uit te voeren. Hiertoe heeft ZVTM de beschikking over eigen laad- & losfaciliteiten, waaronder bijvoorbeeld overslagmachines, wiellaadschoppen en schrankladers. Op deze wijze kan ZVTM opdrachtgevers  -vanaf kade tot levering in project-  volledig ontzorgen.