Betonplaten

Guiljam-Hoek is al ruim 25 jaar leverancier van betonplaten in verschillende maten en uitvoeringen. We leveren duurzame bedrijfsvloerplaten welke toegepast worden in de bouw, industrie en landbouw. Ze zijn vooral geschikt voor terreinen waar zwaar verkeer met hoge draai- wring- en schuifkrachten rijdt. Maar ook voor parkeerplaatsen en andere infrastructurele oplossingen.

De bedrijfsvloerplaten zijn gemaakt van gewapend beton. Eventueel met behulp van pasplaten zijn hierdoor complete vloeren te realiseren. De platen zijn verkrijgbaar met of zonder hoekstalen omranding. Indien gewenst kunt u de platen door ons vakkundig laten leggen. Guiljam-Hoek beschikt over een aantal hiervoor gespecialiseerde machines.

Half-Verharding

Voor half-verharding van terreinen, of als fundatie onder permanente verhardingen en vloeren, is het toepassen van puingranulaat een perfecte keuze. Wij leveren deze menggranulaten in de gradaties 0/16 mm, 0/31,5 mm, 20/40 mm en 40+ mm. Tevens leveren wij hydraulisch menggranulaat 0/45 mm.

Materieel

Omdat Guiljam-Hoek beschikt over een goed onderhouden machinepark, kunnen wij hierdoor dikwijls betrouwbare machines leveren voor een interessante prijs. Denk hierbij aan grondverzetmachines, landbouwmachines en transportmaterieel. Ook inruil of aankoop van (overtollig) materieel of complete machine inventarissen maakt deel uit van de activiteiten van de handelsactiviteiten.