Guiljam-Hoek B.V.

Guiljam-Hoek is gespecialiseerd in de volgende disciplines: Verhuur van Grondverzet machines, Transport, Cultuurtechniek, materieelhandel en leveren en aanbrengen van diverse terrein verhardingen (Handel). Ons werkgebied is Zuidwest-Nederland en een deel van België. Vanuit onze locatie in Hoek wordt gewerkt aan vele projecten voor diverse opdrachtgevers.

Guiljam-Hoek loopt voorop met de nieuwste technieken en heeft een uitgebreid en modern machinepark. Een eigen werkplaats zorgt voor perfect onderhouden materieel. Bij een storing of calamiteit staat een mobiele servicedienst paraat, zodat de continuïteit van de werkzaamheden gewaarborgd blijft.

Zelfs de meest complexe opdrachten worden geklaard door ervaren en vakkundige medewerkers met hun speciale machines en uitrustingstukken. Alle opdrachten, groot of klein, worden correct uitgevoerd. Denken in oplossingen, flexibiliteit en kwaliteit zijn de sleutelwoorden die bij Guiljam-Hoek al meer dan 70 jaar heel gewoon zijn. Met als resultaat dat uw project snel en goed wordt uitgevoerd.

Kenmerkend voor de werkwijze van Guiljam-Hoek is dat deze vaak trendsettend is. Er wordt continu geïnvesteerd in de modernste techniek, in onderhoud van materieel en in opleiding en/of bijscholing van medewerkers. Dankzij de omvang van het bedrijf is de capaciteit en diversiteit groot.

Uiteraard zijn wij VCA en VKL gecertificeerd.